Florin Florian este propunerea PSD Sălaj pentru funcția de subprefect | Marius Stanciu secretar de stat la Muncă

Fostul prefect al Sălajului, Florin Florian de la PSD, va fi persoana care va ocupa funcția de subprefect din partea PSD Sălaj. Florin Florian a fost validat pentru a ocupa această funcție în urma unui vot în cadrul Consiliului politic al PSD Sălaj, reunit miercuri în ședință.

Pentru funcția de subprefect și-au depus candidatura trei persoane: Florin Florian, primarul de la Cristolț – Ioan Cheșeli și Larisa Ciupe (TSD Zalău).

În urma votului exprimat la vedere Florin Florian a obținut cele mai multe voturi, Ioan Cheșeli trei voturi, iar Larisa Ciupe nu a primit niciun vot.

Tot ieri, social-democrații sălăjeni l-au validat pentru a ocupa funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii pe Marius Stanciu, actualul director al Casei Județene de Pensii Sălaj.

Liderii coaliției de guvernare s-au întâlnit, la începutul lunii, pentru negocieri privind funcțiile politice care revin fiecărui partid. La finalul întâlnirii, președintele PNL, Florin Cîțu, a anunțat că acolo unde sunt președinți de consilii județene de la un partid, același partid va desemna și prefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *