Florin Roman(deputat PNL): Creşterea taxelor a fost oprită de PNL, asta nu spune Ciolacu

Deputatul PNL Florin Roman afirmă că partidul său este cel care a stopat creşterea taxelor în momentul adoptării legii bugetului de stat, acest lucru fiind omis din discursul premierului Marcel Ciolacu. 

„Premierul României, dl Marcel Ciolacu, ne anunță azi să stăm liniștiți ca în 2024 nu vor crește taxele! Nici nu e cazul după ce guvernul Ciolacu le-a majorat anul trecut și unele au intrat în vigoare la 1 ianuarie. Ce nu spune dl Ciolacu este ca creșterea taxelor a fost oprită de PNL, in momentul adoptării legii bugetului de stat, pentru anul 2024. Iar dl premier mi-a reproșat public introducerea amendamentului care nu-l lasă să mărească biruri, chiar de la tribuna Parlamentului”, a scris Roman pe pagina sa de Facebook.

„Așadar, liberalii sunt cei care au transformat oprirea creșterii taxelor, de către guvernul Ciolacu, în litera de lege.
Prin urmare, domnia sa ne spune ca ne face un hatâr, prin respectarea legii. Mediul de afaceri trebuie să știe ca atât timp cât vom fi la guvernare îi vom apăra de poftele celor care vor subjugarea mediului privat, pentru a susține ajutoarele sociale!”, a mai scris Florin Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *