Fost campion al României cu Steaua București, Stefan Nikolic a semnat cu SCM Zalău

Stefan Nikolic (32 de ani) a evoluat două sezoane și jumătate la FCSB, cea mai lungă perioadă petrecută de atacant la o singură echipă. În ultimii ani muntenegreanul a semnat cu mai multe echipe, dar fără să aibă continuitate.
OFK Belgrad, Lierse, Roeselare, Poli Timișoara, FCSB, Incheon United, CSKA Sofia, NK Istra, Termalica, Radnik, Kaysar, Napredak, Sepsi, Partizani, Sutjeska, Krupa, Melaka, San Luca și Bisceglie sunt formațiile pentru care a mai jucat Stefan Nikolic.
Kosovo a fost a 14-a țară în care a evoluat Nikolic, după Serbia, Belgia, România, Correa de Sud, Bulgaria, Croația, Polonia, Kazahstan, Albania, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina, Malaezia și Italia.
150 de mii de euro este cota de piață a lui Nikolic, potrvit Transfermarkt.
„Bine ai venit, Stefan Nikolic! 🇲🇪
Avem plăcerea de a anunța transferul la echipa noastră a jucătorului Stefan Nikolic, dublu campion 🥇🥇 și câștigătorul unei Cupe a României 🏆 cu Steaua București. 
📋 Masivul atacant de 32 ani a mai evoluat în țara noastră, în diferite perioade, pentru FC Timișoara, Steaua București, Poli Timișoara și Sepsi OSK. 
Îi urăm „Bun venit” la Zalău jucătorului și îi dorim mult succes în tricoul echipei noastre”, transmite conducerea clubului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.