Fostul fotbalist Gabriel Vașvari numit director sportiv la SCM Zalău

Mult-anunțata revenire la Zalău a lui Gabriel Vașvari s-a produs acum, în această vară, însă nu ca jucător.

Fotbalistul care a evoluat ultima dată pentru Politehnica Iași a fost anunțat ca director sportiv al clubului cu echipă de seniori în Liga 3, o veșnică candidată la promovare în ultimii ani, însă de fiecare dată și-a ratat obiectivul.

Gabriel Vașvari și-a încheiat în iarnă contractul cu Poli Iași, după ce fusese utilizat puțin de Leo Grozavu în prima parte a sezonului 2023-2024 de SuperLigă și mai apoi tras pe linie moartă. Mijlocașul în vârstă de 37 de ani vorbea încă de atunci de întoarcerea la Zalău, orașul natal, însă mutarea s-a produs abia acum, la începutul lunii iulie a anului 2024.

Nu va mai juca însă, după ce în ultimii ani a tot fost chinuit de accidentări, ci va fi director sportiv la SCM Zalău, echipă care, probabil, se va înscrie din nou în cursa pentru promovarea în Liga 2.

”Gabi Vașvari s-a întors acasă!
Fostul fotbalist al lui Poli Iași, Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Botoșani, Poli Timișoara și Armatura Zalău, Gabi Vașvari va face parte din familia SCM Zalău.
Vașvari va ocupa funcția de director sportiv. Profesionalismul de care a dat dovadă în cei peste 10 ani de Liga 1 și experiența dobândită în tot acest timp va aduce un plus valoare secției de fotbal și nu numai.
Succes, Gabi Vașvari în noua postură!”, a transmis SCM Zalău în data de 5 iulie.

Vașvari: ”M-am întors acasă cu inima deschisă și dornic de a face performanță”

Va fi prima funcție pe care Vașvari o va avea după ce și-a încheiat cariera de fotbalist, în care a bifat două promovări în Liga 1, cu FC Botoșani (2013) și Poli Iași (2023), o retrogradare din prima ligă, cu ACS Poli Timișoara (2018) și o câștigare a Cupei României, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (2022).

”M-am întors acasă cu inima deschisă și dornic de a face performanță. Este o postură nouă pentru mine în care voi pune în practică experiența dobândită de-a lungul anilor. Cu siguranță nu va fi ușor, însă alături de conducerea clubului și stafful tehnic vom încerca să luăm cele mai bune decizii pentru a aduce bucurie în rândul suporterilor”, a declarat Gabi Vașvari.

În cariera sa a jucat pentru Armătura Zalău, ”U” Cluj, FC Zalău, FC Botoșani, ACS Poli Timișoara, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Poli Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *