Fostul lider al PMP, Adrian Popan, candidează din partea PNL Zalău pentru un loc de consilier local

De profesie inginer cu o carieră de peste 30 de ani, Adrian Popan are 54  de ani, este căsătorit şi are doi copii cu care se mândreşte. Este pasionat de vânătoare şi este membru AJVPS Sălaj din anul 2014. Mai are însă şi alte hobby-uri, printre care matematica şi muzica rock.

Inginerul Adrian Popan a fost ales consilier municipal din partea PMP Zalău în legislatura 2016 – 2020. Atunci, Adrian Popan a reușit să ducă alături de el încă un consilier local și să reprezinte o parte din cetățenii Zalăului.

De altfel, Adrian Popan a fost liderul PMP Sălaj în perioada partidului de glorie, când acesta se lăuda cu doi parlamentari – un deputat și un senator.

Popan este preocupat în continuare de activitatea politică din Sălaj și îl regăsim astăzi în barca liberală – candidat la funcția de consilier local din partea PNL Zalău.

Adrian Popan activează în continuare într-o funcție importantă la o multinațională din Zalău unde se ocupă de partea de investiții.

„M-am alăturat echipei PNL. Mă găsesc în fața unei noi provocări. Sunt “șeptarul” echipei candidaților PNL pentru consiliul local al municipiului Zalău. Considerație și respect #PNL !” – transmite Adrian Popan. 


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *