Fotbal, Liga 4: Cluj vs Sălaj pentru un loc în liga a treia

Astăzi, la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorți pentru barajele de promovare în liga treia, între campioanele județene.

Astfel, campioana județului Cluj va da piept cu campioana județului Sălaj. Meciul tur va avea loc pe 16 iunie (18:00) în județul Cluj, returul urmând să aibă loc în Sălaj, pe 23 iunie (17:30).

Ultima „întâlnire” dintre cele două județe a fost în 2018, când Sticla Arieșul Turda reușea să promoveze în liga a treia, după două victorii în fața celor de la Unirea Mirșid.

Situația în Sălaj:

În campionatul ligii a patra din județul Sălaj sunt înscrise 14 echipe, iar la finalul turului, Luceafărul Bălan este lider, cu 37 de puncte, având 12 victorii și un rezultat de egalitate. Este urmată în clasament de Barcău Nușfalău și Ardealul Crișeni.

Deocamdată, pe site-ul oficial al AJF Sălaj, nu apare data la care va începe returul. Cert este că mai sunt de disputat 13 jocuri.

1. Luceafărul Bălan 37p
2. CS Barcău Nușfalău 34p
3. Ardealul Crișeni 31p
4. FC Chieșd 30p
Situația în Cluj:

În județul Cluj au mai rămas doar 10 echipe. Campionatul a început cu 12 echipe, însă două s-au retras pe parcurs. Lider este Vulturul Mintiu Gherlii, urmată de Victoria Viișoara și Sticla Arieșul Turda.

Mai sunt de disputat doar 9 meciuri, iar duelul din prima etapă, Vulturul Mintiu Gherlii – Victoria Viișoara, pare decisiv în cazul unei victorii a „vulturilor”.

Campionatul în județul Cluj este programat să se încheie pe 1 iunie.

1. Vulturul Mintiu Gherlii 36p
2. Victoria Viișoara 32p
3. Sticla Arieșul Turda 31p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *