FOTO| Deputatul liberal Liviu-Ioan Balint prezent în mijlocul sălăjenilor la Măsurișul Oilor de la Pria

M

Deputatul PNL Liviu Ioan Balint a fost prezent duminică, 15 mai, la spectacolul organizat la Măsurișul Oilor de la Pria, ediția 54. De altfel, parlamentarul Liviu Balint participă an de an la acest eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Cizer împreună cu Hora TV.

Deputatul Liviu Balint – secretarul Comisiei de sănătate și familie din Camera Deputaților a fost primit cu bucurie în mijlocul sălăjenilor.

Mii de oameni din Sălaj, dar și din județele Bihor, Cluj, Maramureș, Hunedoara, Bistrița-Năsăud au fost prezenți la cea de a 54-a ediție a spectacolului Măsurișul Oilor de la Pria.

La eveniment au participat oficialități locale și județenen, dar și invitați de seamnă. Printre cei prezenți alături de deputatul Liviu Balint au fost președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, subprefectul Virgil Țurcaș, secretarul de stat Bogdan Ilea, președinta OFL Cluj, Mihaela Suciu, consilieri județeni și șefi de instituții, primarii comunelor Valcău de Jos – Roșan Ioan, Horoatu Crasnei – Marian Mirișan, Bălan – Daniel Pop, Almașu – Gal Istvan, Benesat -Sorin Romocea și mulți alții.

Organizatorii au oferit un spectacol artistic de excepţie, pe scena de la Pria unde au urcat interpreţi de marcă, precum Veta Biriş, Cornel Borza, Lucian Drăgan sau Vasile Coca.

Pe scenă vor mai urca şi Florica Bradu, Ciprian şi Mihaela Istrate, Ana Munteanu, Felicia Costin, Suzana Toader, Alin Ienciu, Radu Pop, Nicu Stoica, Oana Silvana Pocola, Ciprian Mocan, Surorile Vlad, Andrei Corb, soţii Botiş, Surorile Chiş, Ioana Crişan, Patricia Martin, Denisa Bocuţ, Ghiţă Golban, Ariana Botiş, Anton Şofineţ, dar şi Ansamblul Mugur Mugurel al Şcolii populare de Arte şi Meserii Zalău.


One thought on “FOTO| Deputatul liberal Liviu-Ioan Balint prezent în mijlocul sălăjenilor la Măsurișul Oilor de la Pria

  1. Mare publicitate își face lebenitarul ăsta! Auzi….comisia de sănătate în parlament…! Atenție medici, vine Como pe la voi. Dar acolo unde este deputat…printre.un județ din sud, nu se face masurisul? Cred că s.au lămurit de el. Și acum își pune moaca in poza la asemenea evenimente…! Și unde? In Sălaj. Ptiu…fir.ar dracului al dracului….vorba unei replici made Toma Caragiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *