FOTO| Primăria Horoatu Crasnei a fost premiată la Gala „România ești TU”

În cadrul celei de-a treia ediții a galei „România ești tu”, care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului, Primăria Comunei Horoatu Crasnei, județul Sălaj, a primit Diplomă de excelență și un Trofeu pentru „contribuția remarcabilă în dezvoltarea comunității locale”.

Daniel Buzdugan a fost unul dintre moderatorii acestei gale.

Comuna Horoatu Crasnei a fost reprezentată la Gala „România ești tu” de primarul Mirișan Marian, care a ridicat personal trofeul și s-a adresat publicului prezent, mulțumind tuturor cetățenilor pentru contribuția adusă la câștigarea acestui prestigios premiu.

„Astăzi (nr. – 27 martie) este o zi specială pentru comuna Horoatu Crasnei, deoarece am onoarea să vă reprezint la Gala „România ești TU”!
Este o ocazie deosebită pentru mine să fiu prezent aici și să vă aduc vești extraordinare.
În cadrul acestei Gale – eveniment care premiază „pe cei mai buni dintre cei buni”, Primăria Horoatu Crasnei, primește o diplomă și un trofeu, pentru „contribuția remarcabilă în dezvoltarea comunității locale”.
Fiecare cetățean al comunei a contribuit la această realizare deosebită. Fiecare gest de sprijin, fiecare idee și fiecare efort depus pentru binele nostru comun contează și este apreciat! Vă mulțumesc!
Așadar, astăzi (nr. – 27 martie), la Gala „România ești TU”, suntem cu toții premiați! Aceste premii ne motivează să continuăm să lucrăm împreună pentru a face din comuna Horoatu Crasnei, un loc și mai frumos și mai prosper pentru generațiile viitoare.
Să ne bucurăm împreună de această reușită remarcabilă!
„România ești TU, sunt EU, dar mai ales suntem noi TOȚI împreună!”, transmite cu respect, primarul Mirișan Marian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *