FOTO: SC Citadin intervine prompt pentru deszăpezirea străzilor și trotuarelor din Municipiul Zalău

Încă de azi noapte, au fost organizate echipele de intervenție care acționează pentru deszăpezire în municipiul Zalău. Suntem pregătiți cu utilaje și personal suficient pentru a desfășura acțiunile specifice acestei perioade, mai ales că se anunță ninsori și zilele viitoare.

Iar începând cu ora 5.00 dimineața echipele de la salubritate acționează manual cu material antiderapant pentru deszăpezirea trotuarelor și a aleilor pietonale, activitate care va continua permanent.

Circulați cu atenție sporită și acordați sprijinul necesar în trafic utilajelor care intervin pentru ca noi toți să circulăm în cele mai bune condiții.

În municipiul Zalău, activitatea de deszăpezire este efectuată de SC Citadin Zalău SRL.

➡️Stocul de materiale asigurat în acest an constă în: sare – 150 tone; nisip cu sare – 200 mc; nisip – 1400 mc; clorură de calciu – 4725 kg. Pe măsură ce acest stoc se consumă, va fi completat prin achiziție de cantități noi.

➡️Sunt pregătite și vor acționa în această activitate de deszăpezire 20 de utilaje de diferite tipuri: răspânditor de material antiderapant cu lamă, răspânditor de material antiderapant, auto pentru intervenția manuală cu material antiderapant, buldoexcavator, tractor cu lamă, autogreder, încărcător frontal, ATV cu lamă.

➡️Principalele zone de acționare sunt porțiunile de drum cu declivitate mare (pantă): zona Ortelec, Strada Gheorghe Doja, Strada Kossuth, Strada Voievod Gelu, urcare spre Spitalul Județean de Urgență, Dealul Aghireș și Stâna, urmând zona spitalelor și cartierele.

➡️Personalul care acționează pentru deszăpezirea municipiului este format din 80 de persoane, care lucrează în 3 schimburi, iar atunci când situația impune numărul lor poate fi dublat sau suplimentat considerabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *