Gabriela Carmen Olar: ”Avem soluții pentru un Zalău mai sigur din 9 iunie”

Siguranța cetățeanului ar trebui să fie prioritatea oricărei autorități locale.
Gabriela Carmen Olar, candidata Alianței Dreapta Unită USR PMP la Primăria Municipiului Zalău, propune patru direcții pentru creșterea siguranței cetățenilor:
1. Poliția Locală – proximitate, profesionalism și eficientizare
Poliția Locală este în slujba locuitorilor orașului nostru și are sarcina de a îmbunătăți siguranța cetățeanului și de a implementa măsurile necesare unei bune conviețuiri. E nevoie să creștem urgent gradul de eficientizare și profesionalism al Poliției Locale Zalău.
2. Siguranța în cartiere – avem nevoie de un program de siguranță de proximitate eficace, cu puncte fixe ale Poliției Locale în toate cartierele orașului, care sunt uitate de autorități de prea mulți ani. Zălăuanii trebuie să știe cui să se adreseze și Poliția Locală trebuie să intervină prompt.

3. Siguranța școlară – paza școlilor trebuie asigurată profesionist, prin finanțare publică, pentru că siguranța copiilor noștri trebuie să ne preocupe cel mai mult.

4. Siguranța rutieră – străzi sigure, trotuare sigure, vizibilitate la trecerile de pietoni, semne de circulație neobturate de mașini sau copaci.
Pe foarte multe străzi ale orașului circulația este haotică, mașinile au posibilitatea să circule cu viteză prea mare, vizibilitatea în dreptul trecerilor de pietoni este deseori obturată de mașini sau copaci. Sunt multe situații când pietonii merg pe carosabil, pentru că nu au loc pe trotuar din cauza mașinilor parcate neregulamentar și astfel, sunt în pericol.
Urgent vom elibera de mașini zonele din jurul trecerilor de pietoni, pentru ca șoferii și pietonii să aibă vizibilitate maximă.
Împreună cu cetățenii şi instituțiile abilitate vom identifica zone în care este nevoie de treceri de pietoni supraînălțate sau ”șicane„ pentru reducerea vitezei.
Din 9 iunie, aceste soluții pot fi implementate. Să ieșim cât mai mulți la vot, să alegem Alianța Dreapta Unită USR PMP! Împreună facem Zalău mai Sigur!

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România – filiala Sălaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP”) și realizat de SC Monitorul de Salaj SRL. CMF: 21240009


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *