Gabriela Olar, candidatul Alianței Dreapta Unită, este oficial înscrisă la alegerile locale

Olar Gabriela, candidatul Alianței Dreapta Unită și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar al Municipiului Zalău.

Însoțită de liderii județeni ai Alianței Dreapta Unită, dar și de candidații pentru Consiliul Local Zalău, Gabriel Olar și-a înregistrat candidatura ieri, 29 aprilie, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Zalău.

Gabriela Olar este consilier local din anul 2020, fiind unul dintre cei mai vocali în cadrul ședințelor CL Zalău, unde a adus în atenția conducerii administrației locale mai multe probleme cu care se confruntă cetățenii.

USR a reușit la alegerile locale din anul 2020 să câștige 4 poziții de consilieri locali în Zalău.

„Azi m-am înscris oficial în cursa pentru Primăria Zalău cu speranța că, pe #9 iunie, voi putea să vă răsplătesc încrederea cu care m-ați învestit.

✅ Am fost consilier local și știu fiecare nemulțumire a cetățenilor, din toate cartierele, de toate vârstele sau profesiile.

✅ Vă mulțumesc fiecăruia în parte celor care ați semnat pentru candidatura mea. Vă garantez că am lângă mine o echipă de oameni serioși, dedicați și de bună-credință. Dorim să implementăm proiectele necesare pentru un Zalău modern, pentru cel mai frumos Acasă! – transmite Gabriela Olar. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *