Gaz Metan Mediaș cu Vlad Morar titular a învins FC Hermannstadt cu scorul de 2-1

Gaz Metan a legat două victorii consecutive în play-out. Marți după-amiază, formația lui Mihai Teja s-a impus în derby-ul județean la fotbal cu scorul de 2-1. Atacantul portughez Ricardo Valente a reușit o dublă împotriva lui FC Hermannstadt. Ambele goluri au fost reușite cu capul, în urma unor centrări venite de la Ronaldo Deaconu. În urma acestui rezultat, formația lui Mihai Teja a acumulat 24 puncte și a urcat în partea superioară a clasamentului play-out-ului.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 20 după o fază fixă. Ronaldo Deaconu a executat foarte bine o lovitură de colț de pe partea stângă, iar Ricardo Valente a înscris cu o lovitură de cap din careul mic.

Peste cinci minute, FC Hermannstadt a obținut o lovitură de pedeapsă, însă portarul Răzvan Pleșca a reușit să apere șutul lui Petrișor Petrescu.

Același jucător a reușit apoi să marcheze în minutul 30 cu un șut din afara careului de 16 metri. Golul a fost inițial validat de centralul Radu Petrescu, la scurt timp a fost apoi anulat pentru off-side după consultarea cu tușierul, pentru ca peste încă un minut și jumătate să fie din nou validat. Tehncianul Mihai Teja a intrat pe teren pentru a-i explica centralului că a fost off-side și a văzut cartonașul roșu, fiind trimis în tribune.

În prelungirile primei reprize Ricardo Valente a reușit dubla. Atacantul portughez a marcat din nou cu o lovitură de cap, după o lovitură liberă bătută foarte bine de același Ronaldo Deaconu.

La doisprezece minute de la reluarea jocului Drazen Bagaric a avut o ocazie de a marca, însă a șutat peste poarta apărată de Răzvan Pleșca. Niciuna dintre cele două combatante nu au mai avut apoi ocazii clare pe parcursul reprizei, iar partida s-a încheiat cu victoria la limită a gaziștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *