Gheorghe Tadici, antrenor HC Zalău: „O victorie importantă cu 11 jucătoare sub 23 de ani care s-au luptat 60 de minute”

Echipa de handal HC Zalău condusă de profesorul Gheorghe Tadici a câștigat primul meci disputat în anul 2021 și a învins SCM Craiova, meci disputat la Brașov în etapa 7 a Ligii Florilor.

Cu această victorie HC Zalău urcă pe locul 8 în clasamentul național cu 9 puncte. Cele mai bune jucătoarea ale meciului au fost Teodorescu, Kelemen – Severin care au marcat câte 7 goluri. Scorul final HC Zalău – SCM Craiova (24 – 18).

„Este o victorie importantă la fel cum a fost și victoria de la Sfântu Gheorghe cu Brăila. Sunt două echipe grele, cu valori, indiscutabil peste ceea ce avem noi, echipă cu 11 judecătoare sub 23 de ani. Fetele s-au dăruit și au luptat 60 de minute. Cred că din punct de vedere fizic le-am dominat și victoria a venit de la sine. (…) După cum știți s-au luat niște măsuri în ceea ce privește echipa națională. Dar seamănă a naționala – o jucărie a unui grup restrâns de oameni care fac experimente pe echipa națională. (…)”, a declarat antrenorul echipei HC Zalău, profesorul Gheorghe Tadici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *