Hoț calificat, reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale

Marți, 5 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Zalău, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale a reieșit că, la data de 2 martie a.c., bărbatul în cauză ar fi sustras, dintr-un local din municipiul Zalău, patru sticle de băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu în valoare de 167 de lei. De asemenea, la data de 3 martie a.c., acesta ar fi sustras, din incinta unui alt local din municipiul Zalău, o imprimantă de mici dimensiuni, cauzând un prejudiciu în valoare de 800 de lei.

Astăzi, 6 martie a.c., cel în cauză va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii de măsuri legale care se impun.

Față de bărbatul de 35 de ani a fost dispusă măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului de 35 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *