Începând din 2 mai, circulația va fi închisă pe podul de pe strada Corneliu Coposu

 

În perioada 2 mai – 15 iulie 2023, circulația rutieră va fi închisă pe strada Corneliu Coposu, din zona sensului giratoriu de la intersecția străzii Gheorghe Doja cu strada Corneliu Coposu, până la intersecția străzii Corneliu Coposu cu strada Avram Iancu. Aceste restricții vor fi impuse pentru realizarea lucrărilor de demolare a podului existent și de construire a unui pod nou, aferent obiectivului de investiții “Modernizare coridor integrant de mobilitate urbană, axa est-vest str. Avram Iancu-Corneliu Coposu”.

În perioada execuției lucrărilor, circulația rutieră va fi deviată pe rute ocolitoare, după cum urmează:

  • Autovehicule care vor circula pe relația Cluj-Napoca-Satu Mare, din sensul giratoriu de la intrare în oraș vor circula pe străzile Gheorghe Doja – Avram Iancu – Corneliu Coposu
  • Autovehicule cu masa totală maxim autorizată >7,5 tone, care vor circula pe relația Satu Mare – Cluj Napoca, din sensul giratoriu de pe pasarela de la gară vor circula prin localitățile Crișeni, Mirșid, Popeni, Jibou, Creaca și Românași.

Circulația riveranilor de pe străzile Parcului, Lacului, Tipografilor și Episcopiei se va efectua pe strada Tipografilor. Pentru asigurarea circulației rutiere în bune condiții pe această stradă, Societatea Citadin a demarat lucrări de reabilitare a părții carosabile.

În perioada execuției lucrărilor, circulația pietonilor se va asigura în condiții de siguranță, prin montarea unei pasarele pietonale în proximitatea podului. Totodată, în cursul acestei săptămâni vor fi montate indicatoare rutiere și se vor executa marcaje rutiere temporare pentru reglementarea circulației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *