Ionel Ciunt a discutat cu directorul ADR N-V despre viitoarele proiecte cu fonduri europene

Administrația locală se pregătește pentru atragerea de fonduri europene în exercițiul financiar 2021-2027.

Amintim că Municipiului Zalău a fost campion la atragerea de fonduri europene în exercițiul financiar 2016-2020, reușind să obțină aproape 100 milioane de euro pentru investiții


Conducerea Primăriei Municipiului Zalău s-a întâlnit miercuri, 3 februarie 2021, în sala “Avram Iancu” a instituției, cu echipa Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, condusă de directorul Marcel Boloș, echipă cu care administrația locală colaborează pentru accesarea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene.

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte cu privire la stadiul proiectelor aflate deja în implementare și noi proiecte care vor continua dezvoltarea orașului. Directorul ADR-NV a prezentat elementele de noutate apărute până în prezent pentru accesarea de fonduri europene pe exercițiul financiar 2021-2027, iar conducerea Primăriei a făcut o prezentare a nevoilor de investiții la nivelul municipiului față de obiectivele finanțabile din fonduri europene neambursabile.

“Dovada bunei colaborări cu ADR-NV stau cele 33 de proiecte, în valoare de aproape 100 milioane de euro, pentru care Primăria Municipiului Zalău a obținut finanțare în exercițiul financiar 2014-2020. Deoarece dorim să fim foarte bine pregătiți până la publicarea ghidulurilor finanțare din sesiunea 2021-2027, iar după publicarea acestora să depunem cât mai multe proiecte, apreciez că întâlnirea cu echipa ADR-NV a fost utilă și constructivă. Nu vom rata nicio oportunitate de a depune proiecte și vom profita de orice variantă posibilă pentru dezvoltarea Municipiului Zalău cu bani europeni”, a transmis primarul Ionel Ciunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *