Ionel Ciunt a semnat petiția lansată de PSD pentru plafonarea prețurilor la electricitate și gaze

Primarul Municipiului Zalău și președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, a semnat pentru plafonarea prețurilor la electricitate și gaze. Semnează și tu! Demersul este realizat de Partidul Social Democrat.
#PSD a depus în Parlament un proiect de lege care prevede plafonarea prețurilor la electricitate și gaze la nivelul mediei ultimelor 6 luni și subvenționarea a 50% din scumpirea rezultată în facturile populației.
Semnează PETIȚIA la standul special amenjat in centrul Municipiului sau online, aici: https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/…
„Am lansat campania națională de strângere de semnături pentru susținerea proiectului nostru de lege privind plafonarea prețurilor energiei și gazelor. Nu vrem doar să stopăm creșterea facturilor, ci să și compensăm o parte dintre scumpirile deja operate de furnizori. Este o lege vitală pentru milioane de familii înaintea sezonului rece. Fără acest sprijin, românii vor trăi câteva luni crâncene.
În țările care au luat măsuri similare, oamenii văd rapid efectele. În Italia, Guvernul a alocat deja trei miliarde pentru susținerea consumatorilor, iar populația simte deja la jumătate impactul creșterii prețurilor.
De aceea, semnăturile voastre pentru a sprijini dezbaterea rapidă a acestui proiect sunt extrem de importante. În fața unui suport popular masiv, parlamentarii puterii nu se vor mai opune – cum a făcut luni întregi Cîțu, dintr-o ambiție prostească – soluției plafonării.
Cu #JosCîțu rezolvăm totul marțea viitoare. Acum, la fel de important este să reuşim să dăm și #josfacturile!”, transmite președintele #PSD Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *