Ionel Ciunt mulțumit de compania Avril care construiește podul nou de pe str. Corneliu Coposu

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a verificat astăzi stadiul lucrărilor la podul de pe strada Corneliu Coposu, unul vechi care a fost demolat și urmează să fie construit unul nou.
Lucrarea este finanțată de la bugetul local și vine în completarea lucrărilor de reabilitare a străzilor Corneliu Coposu și Avram Iancu realizate cu fonduri europene, contribuind semnificativ la creșterea gradului de confort și al siguranței cetățenilor.
„Am verificat astăzi stadiul lucrărilor din cadrul proiectului de demolare și construire a podului de pe Strada Corneliu Coposu, investiție deosebit de importantă pentru comunitatea noastră, atât în ceea ce privește circulația rutieră, cât și din punct de vedere al siguranței participanților la trafic.
Podul existent se afla în stare avansată de degradare, atât la nivelul infrastructurii, cât și la nivelul suprastructurii, iar pentru exploatarea acestuia la parametri normali de siguranță s-a impus reconstrucția acestuia. Din acest motiv, podul vechi a fost demolat, urmând să fie construit un pod nou, pe amplasamentul celui existent, în conformitate cu standardele și normativele în vigoare.
Totodată, această investiție vine în completarea lucrărilor de reabilitare a străzilor Corneliu Coposu și Avram Iancu, contribuind semnificativ la creșterea gradului de confort și al siguranței cetățenilor.
În urma discuțiilor avute astăzi la fața locului cu reprezentantul companiei care realizează investiția, domnul Ioan Savu, am primit asigurări că până la jumătatea lunii iulie lucrările la acest obiectiv vor fi finalizate”, a transmis primarul Ionel Ciunt, în urma vizitei în teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *