Ionel Ciunt și consilierii locali din Zalău și-au primit certificatele doveditoare ale alegerii

Astăzi a avut loc evenimentul de înmânare a certificatelor doveditoare ale alegerii primarului Municipiului Zalau și a consilierilor locali, de către Președintele Biroului Electoral de Circumscripție Municipală (BEC) nr. 1, Zalău, domnul Moldoveanu Costin.
Evenimentul a avut loc în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Zalău, în prezența conducerii Primăriei Municipiului Zalău și a consilierilor locali care își vor prelua mandatul în toamna acestui an.
“Vă felicit, domnule Președinte al Biroului Electoral de Circumscripție Municipală și, totodată, felicit membrii Biroului pentru efortul depus. Apreciez că ați menținut un echilibu absolut necesar într-o competiție electorală și că la Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nu au fost înregistrate probleme. Felicit toți consilierii locali, colegi cu care voi lucra în următorul mandat, și sunt absolut convins că împreună vom face ceea ce trebuie pentru continuarea dezvoltării Municipiului Zalău și pentru creșterea calității vieții în comunitatea noastră”, a transmis în cadrul evenimentului primarul Ionel Ciunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *