IPJ Sălaj continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute acţiunile pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale asociate domeniului silvic. A fost ridicată, în vederea confiscării, masă lemnoasă de peste 700 de lei.

La data de 15 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, împreună cu colegii lor de la Serviciul de Ordine Publică, au depistat pe Drumul Judeţean 108 A, prin localitatea Bogdana, un bărbat de 39 de ani, din comuna Agrij, care transporta cu autoutilitara material lemnos în valoare de 300 de lei, fără a avea aviz de însoţire.

Două zile mai târziu (17 aprilie a.c.), poliţiştii, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, au identificat pe Drumul Comunal 67, prin localitatea Fildu de Jos, un bărbat din judeţul Cluj care transporta cu maşina masă lemnoasă de 426,56 lei, fără a avea documente de transport.

În ambele cazuri, bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional, iar materialul lemnos a fost ridicat, în vederea confiscării, fiind predat Ocolului Silvic.

Acţiunile şi controalele pentru depistarea celor care comit delicte silvice vor fi desfăşurate şi în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *