Jandarmeria Sălaj a derulat mai multe acțiuni de verificare în context epidemiologic

La sfârșitul săptâmânii trecute, jandarmii sălăjeni, alături de polițiști și polițiști locali, au fost prezenți în locurile aglomerate pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară.

În urma controalelor, jandarmii sălăjeni au aplicat 53 de sancțiuni contravenționale, în baza Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în cuantum total de 9.250 lei.

Măsurile sancționatorii au vizat următoarele fapte: nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv nepurtarea măștii de protecție, nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și nerespectarea măsurilor privind carantinarea/izolarea.  Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

„Facem un apel către toți cetățenii să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare fizică, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2, pentru protejarea lor și a celor dragi”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.