Jandarmii asigură liniștea și ordinea la derby-ul Sălajului: SCM Zalău – Sportul Șimleu

Sâmbătă, 11 septembrie a.c., începând cu ora 11.00, la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din municipiul Zalău, va avea loc meciul de handbal feminin dintre echipele H.C. Zalău și C.S.M. Slatina, partidă contând pentru etapa a II-a a Ligii Florilor – MOL.

În aceeași zi, începând cu ora 17.00, pe Stadionul Municipal Zalău, va avea loc meciul de fotbal dintre echipele S.C.M. Zalău și C.S. Sportul 2007 Șimleu Silvaniei, partidă contând pentru etapa a III-a a Ligii a III-a.

Jandarmii sălăjeni vor asigura măsuri de ordine publică în exteriorul arenelor sportive pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Condiții de acces pe stadion pentru suporteri:

1️⃣ Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
2️⃣ Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
3️⃣ Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
4️⃣ Minorii, aceștia sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.