Jiboul, gazda Supercupei Sălajului, duel între Luceafărul Bălan și Ardealul Crișeni

Supercupa Sălajului din acest an le va aduce față în fața pe campioana Ligii a IV-a,  Luceafărul Bălan și pe câștigătoarea Cupei României faza județeană, Ardealul Crișeni.

Supercupa Sălajului se va juca la Jibou

La sediul AJF Sălaj a avut loc Comitetul Executiv, iar oficialii au decis, printre altele, și când se va juca duelul din Supercupa Sălajului. Potrivit anunțului venit de la Asociația Județeană de Fotbal Sălaj, partida a fost programată pe data de 19 august, pe stadionul din Jibou.


Toți iubitorii sportului rege așteptați la spectacolul fotbalistic de la Jibou

„Felicit ambele echipe și le urez succes în jocul de sâmbătă de la Jibou. Pe această cale invit toți iubitorii fotbalului din Sălaj să participe la acest eveniment important pentru județul nostru”, ne-a transmis președintela AJF Sălaj, Daniel Sabou. 

 

 

Pentru a pune la punct toate detaliile legate de noua ediţie a campionatelor, AJF Sălaj va organiza întâlniri de lucru cu delegaţii echipelor, după cum urmează: Liga a IV- a (18 august), Liga a V-a Seria EST 25 august), Seria Vest (26 august), Copii și Juniori (1 septembrie). Perioada de transferuri a fost deschisă oficial din 13 iunie şi se va încheia în data de 4 septembrie.

Termenul limită pentru înscrierea în competiţii este 4 august (pentru Liga a IV-a), 18 august (Liga a V-a) şi 1 septembrie (copii şi juniori). Forul condus de Daniel Sabou atrage atenţia că echipele care înregistrează datorii către AJF Sălaj nu vor fi înscrise în campionat până la achitarea integrală a datoriilor.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *