Liberalul Vasile Lazăr candidează pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Măeriște

Comuna Măeriște este condusă de liberalul Lazăr Vasile aflat la al cincilea mandat de primar. Lazăr Vasile este un primar important și apreciat între colegi, reușind să lege relații de prietenie cu liderii importanți de la vârful PNL, fie că vorbim de președintele României sau diverși miniștrii. Lazăr Vasile a câștigat alegerile locale din septembrie 2020 cu un scor electoral de 61%.

Recent, primarul Vasile Lazăr, a anunțat pe Facebook că a luat decizia de a candida la un nou mandat la conducerea Primăriei Măeriște, sub sigla PNL. În perioada în care la conducerea primăriei s-a aflat Vasile Lazăr, comuna Măeriște a cunoscut o dezvoltare remarcabilă. Au fost implementate foarte multe proiecte benefice pentru cetățeni, atât cu fonduri europene, cât  și cu fonduri guvernamentale sau de la bugetul local.

Dragi locuitori ai comunei Maeriste !🇹🇩💟🇹🇩
Am luat decizia sa candidez pentru un nou mandat in onoranta functie de primar al comunei Maeriste ! Va sunt profund recunoscator pentru sprijinul si increderea de pana acum si ma inclin in fata dumneavoastra cu mult respect ! Am realizat impreuna lucruri frumoase in toate satele comunei si imi doresc ca acest parteneriat onest sa-l continuam si in perioada urmatoare !
Doresc sa raman in serviciul dumneavoastra pentru ca va pretuiesc, va iubesc mult, va sunt devotat si am experienta necesara pentru a exercita aceasta functie !
Continuam impreuna !
Doamne Ajuta !” – transmite primarul Vasile Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *