Liviu Balint, vânzător de lebeniță, se consideră expert în sănătate

Deputatul PNL Liviu Balint, traseist politic ajuns parlamentar cu noroc prin loteria redistribuirilor, vânzător de lebeniță și fost piețar, se declară expert în domeniul sănătății.

Declaraţia lui Como este dată reporterilor de la Recorder.ro.

Întrebat cu ce tip de experiență merge în Parlament/ în noua legislatură? În ce domeniu se consideră expert, deputatul Balint Liviu a declarat că este expert în domeniul sănătății.

„Eu mă consider expert în domeniul sănătății și în administrație. Eu am condus timp de doi ani jumate un serviciu public de ambulanță județean și am dovedit-o prin aceste puncte cheie: reabilitare, dotare. În ultimii patru ani de zile am făcut parte din comisia de sănătate și familie din Camera Deputaților, pe funcția de secretar al acestei comisii”, zice Como.

Intrebat de ziariștii de la Recorder. Ro dacă este de acord cu pierderea mandatului parlamentar în caz de traseism (în ipoteza revizuirii Constituției), deputatul sălăjean Liviu Balint actual parlamentar PNL a declarat că este INDECIS și oferă și explicații.

„M-aș abține, ar fi nefiresc din partea mea să comentez acest subiect, dacă am avut un asemenea traseu (patru partide în patru ani – n.r.). Eram la PMP. S-a luat o decizie din partea PMP să nu dărâmăm Guvernul Grindeanu. Și nu am fost de acord și conducerea a decis să mă excludă. Am făcut parte apoi din PSD și m-am dedicat trup și suflet la europarlamentare. Din păcate pentru mine, s-a scos un scor slab și am cerut să ne asumăm rezultatele. Nu s-a dorit, din acel moment am plecat la PRO România, pentru că am fost curtat de domnul Ponta. Am fost alături de echipa PRO România, s-au purtat negocieri pentru a investi noul Guvern Orban. Din păcate, Victor Ponta a refuzat acest lucru, a cerut la negocieri ca PRO România să primească dreptul de a nominaliza comisarul european. Ceea ce din punctul meu de vedere nu era OK, să vii tu ca partid de 7%, să ai pretenții. Așa că am pus umărul la instalarea Guvernului Orban. Și acum sunt cu PNL Dâmbovița. Eu sunt un om de dreapta, dar cu inima de stânga! Eu am fost din 2000 în PD, apoi am condus și înființat un partid UNPR… Așa a fost parcursul ăsta al meu, din păcate. Acum, odată ce am intrat aici și am parte de colegi cumsecade, sper să nu mai fiu nevoit să fac altceva…”, spune Balint, poreclit Como.

La întrebarea care e ultima carte pe care ați citit-o, Liviu Balint a răspuns că „timpul este atâta de scump cu noi și în ultima perioadă nu am avut timp de așa ceva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *