Lucian Bode: Legătura dintre România și SUA a fost construită pe baze solide de-a lungul decadelor

Lucian Bode, secretarul general al PNL, afirmă că legătura dintre România și SUA a fost construită pe baze solide de-a lungul decadelor, iar cei 144 de ani de relații diplomatice dintre România și SUA pe care îi marcăm în acest an stau mărturie pentru angajamentul nostru istoric pe scena internațională.

”Happy Independence Day! God Bless America! Am celebrat astăzi la Ambasada Statelor Unite ale Americii din București cea de-a 248-a aniversare a Independenței Statelor Unite.

Ca de fiecare dată, Ziua Independenței SUA este un prilej deosebit care îmi amintește de valorile comune și relația bilaterală solidă care leagă România și SUA. Legătura dintre România și SUA a fost construită pe baze solide de-a lungul decadelor, iar cei 144 de ani de relații diplomatice dintre România și SUA pe care îi marcăm în acest an stau mărturie pentru angajamentul nostru istoric pe scena internațională.

Pe baza încrederii și viziunii comune, am dezvoltat un parteneriat strategic care este astăzi cel mai puternic angajament pentru democrație, securitate și prosperitate economică pe care statele noastre îl pot avea. Pentru mine, consolidarea acestui parteneriat este o preocupare constantă și constituie fundamentul pentru un viitor sigur și pentru valorificarea oportunităților comune.
Reflectând asupra drumului parcurs până acum, îmi exprim toată aprecierea pentru relația durabilă dintre România și SUA și pentru toate obiectivele pe care le-am atins împreună.
Să continuăm să lucrăm îndeaproape pentru un viitor mai bun și mai sigur pentru cetățenii noștri, pentru națiunile noastre!”, a spus Lucian Bode, secretar general PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *