Lucian Bode: Performanța tricolorilor la Euro2024 și atitudinea suporterilor români reprezintă o dovadă de solidaritate și de patriotism

Lucian Bode, secretarul general al PNL, afirmă că meciul selecționatei de fotbal a României, de Ziua Drapelului Național, o sărbătoare de suflet pentru toți românii, este un tribut adus unuia dintre simbolurile naționale care ne individualizează ca națiune și ne face mai puternici.

Lucian Bode a urmărit jocul dintre România și Slovacia alături de fiul lui, de europarlamentarul Gheorghe Falcă și de Ionuț Stroe, fost ministru al Sportului și purtător de cuvânt al PNL.

  • „Ne-am calificat în optimi la Euro2024. Meciul selecționatei de fotbal a României, de Ziua Drapelului Național, o sărbătoare de suflet pentru toți românii, este un tribut adus unuia dintre simbolurile naționale care ne individualizează ca națiune și ne face mai puterniciPerformanța tricolorilor la Euro2024 și atitudinea suporterilor români reprezintă o dovadă de solidaritate și de patriotism. La acest campionat am dovedit ceva important, dincolo de rezultat. Am dovedit că atunci când avem încredere în noi, în forțele proprii, suntem învingători nu doar prin scor, ci mai ales prin atitudine.Este o lectie de maturitate care vine cu timpul și experiență. Generația de suflet a României merge mai departe cu tricolorul în suflet și cu ambiția de a dovedi că suntem din ce în ce mai buni. Felicitări, Edi Iordănescu! Felicitări, tricolorilor noștri! Succes pe mai departe!”, spune Lucian Bode, secretar general PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *