Mandate puse în aplicare de polițiștii sălăjeni

La data de 10 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat și încarcerat un tânăr de 25 de ani, din localitatea Aghireș, județul Sălaj.

Față de acesta, Judecătoria Zalău a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la un și șapte luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

De asemenea, miercuri, 10 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale au depistat și încarcerat un bărbat de 42 de ani, din localitatea Mirșid, județul Sălaj, condamnat la închisoare.

Pe numele acestuia, Judecătoria Jibou a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind un și șapte luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, ulterior fiind transferați la penitenciar, în vederea executării pedepsei la care au fost condamnați.

La aceeasă dată, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat și încarcerat un tânăr de 20 de ani, din localitatea Zagra, județul Bistrița Năsăud, urmărit național.

Judecătoria Cluj-Napoca a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *