Maraton de vaccinare în parcarea Zalău Value Center

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a participat miercuri, 19 mai, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), la o întâlnire de lucru privind organizarea, de vineri până duminică, a unui “maraton al vaccinării”, în parcarea Zalău Value Centre.

La întâlnire au fost prezenţi cei doi subprefecţi, alături de reprezentanţi ai Zalău Value Center, Consiliul Județean Sălaj, Primăria Municipiului Zalău, Direcția de Sănătate Publică, Crucea Roşie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Batalionul 317 Sprijin Logistic “Voievod Gelu”.

 

Cu acest prilej s-a stabilit faptul că Maratonul Vaccinării se va desfăşura vineri, între orele 15.00 -21.00 şi sâmbătă şi duminică în intervalul orar 9.00-21.00.

 

La Maraton se va putea vaccina orice persoană cu vârsta de peste 16 ani, fără programare, doar cu cartea de identitate. Vaccinarea se va realiza de către două echipe mobile, cu seruri Pfizer şi Johnson.

 

După întâlnire, toţi cei prezenţi s-au deplasat în parcarea Zalău Value Centre, pentru a stabili, la faţa locului, modul în care vor fi amplasate corturile în care va avea loc vaccinarea şi alte specte privind această acţiune de imunizare a populaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *