Marius Leitan, căpitanul Sportul Șimleu declară favorită Zalăul în derby-ul de sâmbătă

Marius Leitan, căpitanul Sportul Șimleu, înaintea derby-ului Sălajului:”Zalăul este favorită, însă noi putem echilibra balanța dacă vom juca cu <inima>”.

Sâmbătă începând cu ora 17.00, „reîmprospătatul” stadion municipal de sub Meseș va găzdui al cincilea episod al derby-ului sălăjean din Liga a III-a . Ca de fiecare dată, indiferent de situația din clasament, disputele dintre SCM Zalău și Sportul Șimleu prezintă un real interes pentru microbiștii din județ, fiind totodată și un joc al orgoliilor între jucătorii celor două echipe, mulți dintre ei prieteni în afara terenului.

⚪🔵 Marius Leitan, căpitanul Sportul Șimleu, anticipează un nou joc plin de „dăruire” pentru gruparea sa, deși este de părere că, potrivit clasamentului și a jocului din acest start de campionat, adversarii de sâmbătă pornesc cu prima șansă.

„Meciurile cu SCM Zalău au o însemnate aparte pentru noi, și cred că și pentru unele persoane de la ei. Este totuși derby-ul Sălajului, un meci cu orgolii mari, și chiar dacă de această dată Zalăul va pleca cu prima șansă, noi vom putea echilibra balanța dacă vom juca cu <inima>. Chiar dacă Mister este acum antrenor la SCM, un om la care țin foarte mult și pe care îl apreciez, noi vom merge la Zalău să facem tot ce ține de noi pentru a face un meci mare și pentru a câștiga”, declară Leitan.

Plin de sportivitate, cum îi stă bine oricărui căpitan de echipă, șimleuanul și-ar dori ca la finalul acestui sezon SCM Zalău să-și îndeplinească obiectivele și să promoveze.

„Rivalitatea dintre noi a fost, este și va fi doar în teren, însă după acest joc sper ca SCM Zalău să se califice la baraj și să promoveze. Ar fi o mândrie pentru tot județul să avem o echipă la Liga a II-a”, a încheiat Marius Leitan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.