FOTO| Mașină de Poliție implicată într-un accident rutier în Zalău

UPDATE 14.00: 

„Astăzi, 7 august a.c., la ora 12.55, la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu strada Fabricii din municipiul Zalău, o autospecială neinscripționată a Poliției Municipiului Zalău, care avea semnalele luminoase în funcțiune, în timp ce circula pe drumul prioritar pentru a se deplasa la un eveniment rutier sesizat în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi fost acroșată lateral în partea dreapta față de un autoturism, condus de o femeie, care nu ar fi acordat prioritate de trecere.

Autospeciala de poliție a fost proiectată într-un autoturism staționat pe trotuar.

În urma evenimentului rutier au rezultat pagube materiale, toate cele trei autovehicule prezentând avarii.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, transmite IPJ Sălaj. 

Știre inițială

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp, în centrul Municipiului Zalău. O autospecială a Poliției, înmatriculată cu numărul SJ 05 TJR, care se afla în misiune cu girofarele pornite, a fost acroșată de un alt autoturism care nu a acordat prioritate. Autospeciala Poliției a ricoșat într-un alt autoturism parcat pe marginea drumului, care a fost avariat.

În urma impactului au rezultat pagube materiale însemnate. Toate cele trei autoturisme fiind avariate.

Evenimentul a avut loc în zona blocului Dalia, la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Fabricii.

La fața locului intervin două echipaje de la Poliția Rutieră, care dirijează traficul. Revenim cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *