Măsuri de ordine publică cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni

În perioada 12 – 19 martie a.c., în șaisprezece localități sălăjene, vor avea loc manifestări religioase, comemorative și cultural-artistice cu prilejul Zilei Maghiarilor de Pretutindeni.

Jandarmii sălăjeni, cu sprijinul efectivelor din cadrul I.P.J. Sălaj și al polițiștilor locali, vor asigura măsurile de ordine publică la toate evenimentele care vor avea loc în spațiul public cu această ocazie, iar prin măsurile pe care le-am pregătit, vom avea grijă ca aceste manifestări să se desfășoare în condiții de siguranță.

Misiunile forțelor de ordine vor avea în vedere protecția participanților, prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică.

Facem apel la toți cei care vor participa la aceste manifestări, să evite implicarea în activități sau în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor, să respecte recomandările forțelor de ordine, dacă sunt însoțiți de copii, să îi supravegheze cu atenție, să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul celei mai apropiate patrule de jandarmerie sau poliție, ori să apeleze numărul unic de urgență „112”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *