Mesajul noului președintel al CJ Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, după depunerea jurământului

Mesajul președintelui Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, după depunerea jurământului și preluarea mandatului:
„Vă mulțumesc tutruror celor care ați ales să ne fiți alături în acest moment extrem de important pentru mine, precum și pentru fiecare dintre colegii consilieri județeni. Vă felicit pe toți cei care ați obținut funcția de consilier județean și îmi doresc să avem o colaborare onestă și eficientă pentru binele Sălajului și a sălăjenilor.
Sălăjenii ne-au acordat încrederea lor, iar începând de astăzi trebuie să ne dovedim demni de această încredere.
Toate funcțiile sunt efemere, dar ceea ce contează sunt lucrurile pe care le lăsăm în urma noastră. Avem înaintea noastră patru ani în care deciziile pe care le vom lua ne vor reprezenta. Acțiunile noastre trebuie să atingă nivelul angajamentelor pe care le-am făcut, și nici unul dintre noi nu trebuie să uite că suntem depozitarii unui număr important de voturi, fapt ce denotă încrederea și speranța celor care ne-au ales.
Pentru că unul dintre principiile care m-a ghidat în campania electorală a fost ”alegătorul este stăpânul alesului” și având în vedere situația epidemiologică cu care se confruntă județul nostru din cauza epidemiei de coronavirus, vreau să vă anunț că prima vizită de lucru pe care o voi face va fi la Spitalul Județean de Urgență pentru a mă asigura că, împreună cu corpul medical, vom face tot ce ne stă în puteri pentru siguranța cetățenilor!
Închei reamintind că, în opinia mea, cea mai însemnată valoare a Sălajului sunt oamenii. Începând de astăzi, atât eu, cât și colegii consilieri județeni trebuie să ne gândim cu multă responsabilitate la sălăjeni și la ce putem face pentru binele comunității.
Cred că noul Consiliu Județean poate fi unul dintre motoarele de dezvoltare al județului nostru. Sălajul trebuie să intre pe un sens unic: cel al dezvoltării!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *