Mesajul președintelui Crucii Roșii Sălaj, subprefectul Florin Florian, de Ziua Crucii Roșii Române

În fiecare an, la 4 iulie este marcată Ziua Crucii Roşii Române, aceasta fiind data la care, în 1876, s-a înfiinţat Societatea de Cruce Roşie din România şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii.
La sfârșitul lunii mai, Adunarea Generală a filialei Sălaj și-a ales un nou președinte, pe Florin Florian (49 ani), fost prefect și actual subprefect al județului Sălaj, un om cu suflet mare, care s-a remarcat în diferite acțiuni și campanii umanitare.

💌 Cu inima plină de admirație și recunoștință, le urez “La mulți ani!” eroilor care îmbrățișează noblețea și sacrificiul în fiecare zi, purtând cu mândrie uniforma #Crucii_Roșii_Române.
Prin eforturile voastre deosebite transformați vieți și înălțați spiritul umanității.
Fie că oferiți asistență medicală salvatoare, fie că distribuiți ajutoare de urgență sau susțineți comunitățile afectate de calamități, fiecare acțiune a voastră transmite un mesaj puternic de #speranță și #solidaritate.
În momentele dificile, când se vede adevărata forță a unui popor, 🇹🇩 Crucea Roșie Română stă în linia întâi a apărării vieții și a demnității umane.
Echipați cu cunoștințe medicale și cu inimile pline de empatie, vă angajați într-o luptă neobosită pentru a proteja și a servi pe cei în nevoie.
Gândurile noastre vă însoțesc mereu, în speranța că veți avea puterea și resursele necesare pentru a continua să aduceți speranță și salvare celor în nevoie.
La mulți ani!
Subprefect al județului Sălaj, președinte Crucea Roșie Filiala Sălaj – ing. Florin Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *