Mesajul primarului Ionel Ciunt, la un an după câștigarea celui de al doilea mandat la Zalău

Unul dintre cei mai buni primari din istoria Municipiului Zalău, Ionel Ciunt a transmis un mesaj de mulțumire tuturor zălăuanilor la un an de la obținerea celui de al doilea mandat de primar în fruntea Zalăului.
Ionel Ciunteste un credicios desăvârșit, cu frică de Dumnezeu, este căsătorit și are un copil, pe Raluca – medic specialist. Soția primarului, doamna Florentina Ciunt este învățătoare. Ionel Ciunt este de profesie medic veterinar, a fost director la DSVSA Sălaj, dar și prefect al județului Sălaj de trei ori.
Cu o vastă experiență în administrație, Ionel Ciunt a candidat pentru prima dată la funcția de primar al Municipiului Zalău în anul 2016, când a reușit să-l învingă la scor pe liberalul Radu Căpâlnașiu, care a condus municipiul timp de 12 ani – 3 mandate.
Lucrurile s-au schimbat imediat ce Ionel Ciunt a ajuns la conducerea Primăriei Zalău. A pus fiecare funcționar din primărie la treabă, s-au scris zeci de proiecte de investiții, iar rezultatele se văd azi în teren.
100 de milioane de euro pentru investiții a atras echipa primarului Ionel Ciunt, bani cu care se reabilitează drumurile, unitățile de învățământ, autobuze electrice, se construiesc parcuri de joacă, centre de zi pentru copii, bazin de înot, creșă, se modernizează iluminatul public în tot orașul, platoul de marmură, trotuare și piste de biciclete, etc.
La alegerile locale din septembrie 2020, Ionel Ciunt a fost reconfirmat de către zălăuani în funcția de primar al Zalălui, cu un scor electoral covârșitor de peste 50 %, reușind să învingă singur o alinață puternică formată din trei partide de dreapta – PNL USR-PLUS.
„În urmă cu un an, mi-ați acordat încredere să conduc destinul administrativ al Zalăului pentru un nou mandat de primar. Încrederea s-a transformat în responsabilitate și implicare totală.
Ați ales acum un an să mergem ÎMPREUNĂ spre un oraș tot mai modern, mai curat și mai dezvoltat.
Am reușit în acest răstimp să finalizăm câteva investiții importante pentru comunitate, să ne apropiem de finalizarea altora, dar și să demarăm alte investiții necesare pentru Zalău.
Știu că șantierele deschise crează și disconfort, dar am convingerea că la finalul acestor proiecte Municipiul Zalău va fi un oraș cu adevărat european.
Mulțumesc echipei cu care lucrez, vă mulțumesc dumneavoastră pentru încredere și înțelegere. Continuăm!
Doamne ajută!”, a transmis Ionel Ciunt, Primarul Municipiului Zalău.

2 thoughts on “Mesajul primarului Ionel Ciunt, la un an după câștigarea celui de al doilea mandat la Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *