Miercuri au loc primele două ședințe ale noului Consiliu Județean Sălaj/ Se împart bani și se face o rectificare de buget

Miercuri au loc primele două ședințe de lucru al noului Consiliu Județean Sălaj, condus de liberalul Dinu Iancu Sălăjanu. Astfel, în prima ședință ordinară se vor alege comisiile de specialitate, iar în a doua ședință ce are loc la ora 15.00 se vor alege cei doi vicepreședinți.
PNL și UDMR au dat palma după alegerile locale și vor forma majoritatea în Consiliul Județean pentru următorii patru ani. În aceste condiții PNL l-a desemnat pe Claudiu Bârsan pentru un fotoliu de vicepreședinte, iar UDMR l-a propus pe Robert Szilagyi pentru cel de-al doilea fotoliu de vicepreședinte.


Anunț public
I. Se convoacă Consiliului Județean Sălaj în ședință extraordinară de îndată pentru data de 18.11.2020, ora 14:00, în sala de ședințe Dialoguri Europene, cu următoarea
ORDINE DE ZI:
1. Depunerea jurământului de către un consilier judeţean.
2. Proiect de hotărâre privind stabilirea componenţei comisiilor de specialitate ale Consiliului Judeţean Sălaj, pe principalele domenii de activitate.
3. Diverse.
II. Se convoacă Consiliului Județean Sălaj în ședință extraordinară de îndată pentru data de 18.11.2020, ora 15:00, în sala de ședințe Dialoguri Europene, cu următoarea
ORDINE DE ZI:
1. Proiect de hotărâre privind alegerea vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean Sălaj.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării parțiale a sumelor din excedentul anilor precedenți pentru finanțarea secţiunii de dezvoltare și secţiunii de funcţionare în anul 2020.
3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judeţului şi al instituţiilor şi serviciilor publice subordonate Consiliului judeţean, pe anul 2020.
4. Diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *