Ministerul Justiției modernizează 5 sedii de instanță

🏛5 sedii moderne de instanță până la finalul lui 2023 și peste 2.000 de locuri noi de detenție ca urmare a parteneriatului MJ-MDLPA până în 2025.

La întâlnirea ministrului Justiției, Alina Gorghiu cu ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea,  a participat și secretarul de stat Bogdan Ilea.

“Asigurarea infrastructurii judiciare devine o problemă din ce în ce mai presantă, în lumina ultimelor activități desfășurate de instituții ca DNA, DIICOT, Poliția Română. Ministerul Justiției are în vedere creșterea ritmului investițiilor, atât la nivelul instanțelor, cât și la nivelul penitenciarelor. Sprijinul ministrului Adrian Ioan Veştea și al echipei Ministerului Dezvoltării este esențial, pentru că o parte din investiții sunt desfășurate prin C.N.I. În curând, sper să deblocăm lucrările la câteva penitenciare. Este un semnal bun, inclusiv la nivel internațional. Dacă toate lucrurile merg bine, spre finalul anului, vom începe lucrările pentru 300 de locuri de detenție la penitenciarul Gherla, jud. Cluj” a declarat ministra Justiției, Alina Gorghiu.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei

Bogdan Ilea

Administraţia Naţională a Penitenciarelor Compania Națională de Investiții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *