Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, anunță investiții majore în județul Sălaj

👥 Astăzi, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode, și directorul general al Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu, s-au întâlnit, la Zalău, cu primarii din județul Sălaj.
📈 Evenimentul s-a derulat la inițiativa președintelui Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și a avut ca temă principală proiectele finanțate în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny” și cele derulate prin CNI.
Alături de conducerea Consiliului Județean Sălaj, au participat și liderii principalelor partide politice din județ, respectiv Lucian Bode PNL, Ionel Ciunt PSD și deputatul UDMR, Sereș Deneș.
✅ Cu acest prilej, ministrul Veștea a anunțat că 14 comune (Bocșa, Chieșd, Creaca, Crișeni, Gâlgău, Marca, Meseșenii de Jos, Năpradea, Românași, Rus, Șamșud, Șărmășag, Someș Odorhei și Vârșolț) și două orașe (Jibou și Șimleu Silvaniei) din județul Sălaj vor beneficia de alocări bugetare în valoare totală de aproximativ 180 milioane de lei, pentru dezvoltarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale, prin Programul „Anghel Saligny”.
✍ În același cadru, au fost semnate patru contracte de proiectare și execuție pentru investiții implementate prin Compania Națională de Investiții în comunele Bobota, Hereclean, Românași și Valcău de Jos, și alte patru prin „Anghel Saligny”, în Agrij, Almașu, Cehu Silvaniei și Letca.
📌 „Întâlnirea de astăzi reprezintă un moment important pentru comunitățile sălăjene. Le mulțumesc domnului ministru, domnului vicepreședinte al Camerei Deputaților și doamnei director pentru sprijinul acordat în eforturile noastre, ale autorităților publice locale, de a dezvolta Sălajul. Toate aceste proiecte constituie investiții valoroase în viitorul județului nostru și, totodată, o confirmare a colaborării strânse dintre autoritățile locale și cele centrale”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *