Ministrul Lucian Bode mesaj pentru dublul medaliat cu aur David Popovici

Înotătorul român David Popovici a câștigat a doua medalie de aur la  Campionatul European de la Roma, după o cursă formidabilă la 200 metri liberi, în care a bătut alte două recorduri – 1.42 recordul competiției și record mondial la juniori.

David Popovici este sportivul momentului, reușind să cucerească medalie de aur după medalie de aur, făcând România cunoscută pe tot globul pământesc.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, cel care are in subordine și Clubul Sportiv Dinamo unde David Popovici este legitimat, a transmis un nou mesaj de susținere și felicitare pentru noua performanță înregistrată în această seară.


„Formidabil! Un nou record și o nouă medalie de aur câștigată de românul David Popovici, la Roma, la proba de 200 m liber.

O cursă incredibilă a înotătorului minune de la CS Dinamo care în aceste zile a uluit o Europă și o lume întreagă cu talentul lui.

Felicitări, David! Urmează-ți visul cu aceeași perseverență! Ești o forță, nimic nu îți stă în cale!”, transmite ministrul Afacerilor Intetne, Lucian Bode. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.