Ministrul Sorin Grindeanu, vizită în teren pe Varianta de ocolire a municipiului Zalău

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, alături de Directorii Generali ai CNAIR și CFR SA, Cristian Pistol și Ion-Alexandru Simu, împreună cu conducerea administrației locale, formată din primarul Ionel Ciunt, viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas și administratorul public Călin Cristian Forț au efectuat ieri, 22 august, o vizită în teren pe traseul Variantei de ocolire a municipiului Zalău.
Scopul vizitei a avut ca obiect analiza lucrărilor la Varianta de ocolire și identificarea de soluții în vederea urgentării proiectului de investiții.
„La vizita pe tronsoanele de autostradă din județul nostru, domnul ministru Sorin Grindeanu a promis că va reveni în Sălaj pentru a verifica lucrările care se execută pe Varianta de ocolire a municipiului Zalău.
Iată că într-un termen foarte scurt, ne-am reîntâlnit în teren pentru a găsi soluții ca acest proiect să poată fi finalizat anul viitor.
Îi mulțumesc domnului ministru pentru preocuparea pe care o are ca Varianta de ocolire a municipiului nostru să poată fi dată în folosință, acesta fiind un proiect extrem de important atât din punct de vedere social, cât și economic”, a transmis primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *