Mișcări importante pe scena politică din Sălaj. Vizite importante de la USR și PNL

Încet și timid partidele politice din Sălaj intră în logica alegerilor din anul 2024, când sunt programate nu mai puțin de patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale și încep să organizeze diverse evenimente și acțiuni.

Săptămâna aceasta spre exemplu sunt așteptați la Zalău doi politicieni de la nivel central, unul de la USR, iar altul din partea PNL.


Vizta unui secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor din partea PNL

Din partea PNL vine la Zalău secretarul de stat din Ministerul Apelor și Pădurilor, Cristian Valer Beşeni, secretar general al PNL Satu-Mare. Acesta are programată o conferință de presă, mâine, de la ora 12.00, la sediul Instituţiei Prefectului Sălaj vă invită, marţi, ora 12:00, unde va vorbi pe tema Campaniei Naţionale de Împăduriri 2022-2026.


Liderul senatorilor USR vine la Zalău

De partea cealaltă, USR Sălaj îl primește miercuri, de la ora 15:00, pe senatorul Radu Mihail, care va susține o conferință de presă. În prezent, Radu Mihail este senator în Parlamentul României, circumscripția 43 – Diaspora, aflat la cel de-al doilea mandat, precum și lider al grupului parlamentar USR din Senat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *