Multicom Zalău, firmă de construcţii şi bricolaj, afaceri în scădere cu 12% în 2020

Compania Multicom Zalău a fost înfiinţată în anul 1992 de soţii Gavril şi Floare Iepure.

Multicom Zalău, companie cu activităţi în industria materialelor de construcţii şi bricolaj, controlată de familia Iepure, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 84,6 mil. lei (17,6 mil. euro), în scădere cu 12% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri totale de 96,6 mil. lei (20,4 mil. euro), potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Multicom a realizat anul trecut un profit net de 4,1 mil. lei (866.000 de euro), în scădere cu 28% faţă de anul precedent, când compania a avut un câştig net de 5,8 mil. lei (1,2 mil. euro), conform datelor publice. Distribuitorul de materiale de construcţii şi bricolaj a ajuns în 2020 la un număr mediu de 116 de angajaţi, cu 17 oameni mai puţin decât în 2019.

Gigantul Dedeman „înghite” firmele mai mici din județ 

Declinul companiei Multicom vine după ce în Zalău a apărut gigantul Dedeman în decembrie 2019. Compania Dedeman înseamnă în prezent o rețea de 55 de magazine și se află în continuare în plin proces de extindere la nivel național. Magazinele noastre au suprafețe cuprinse între 7.500 și 18.000 de metri pătrați, oferind o gamă sortimentală diversificată de peste 50.000 de produse.

One thought on “Multicom Zalău, firmă de construcţii şi bricolaj, afaceri în scădere cu 12% în 2020

 1. Buna ziua!
  Am citit un comentariu urat dat de catre un domn, Mircea Ola, la adresa unei doamne si a unui angajat care lucreaza la Multicom, in zona de vanzare a usilor pentru interior si exterior. Dansul vorbea de „un terchea-berchea de copil si o doamna roscata, era sa-i bat pe amindoi daca nu era sotia mea cu mine.” Pana si ghilimelele sunt oripilate de astfel de mesaje.
  Ma simt obligat sa reactionez si sa il contrazic pe acest adevarat domn, spunandu-i ca „recomandarea” facuta si mesajul inteligent transmis dovedesc faptul ca, pe langa multe altele, ne lipsesc cultura, educatia si respectul fata de ceilalti oameni.
  Am avut deosebita placere sa interactionez cu doamna Mariana de la Multicom si trebuie sa spun ca, in ultima vreme, a fost o surpriza deosebit de placuta din domeniul celor care ne vand ceva. Mai rar gasesti astfel de Oameni, care sa fie atat de dedicati si interesati de nevoile clientilor. Am mai expus acest aspect si celor din „fata” societatii.
  Nu pot sa inchei fara sa o amintesc si pe – imi cer scuze pentru faptul ca nu i-am retinut numele – colega doamnei Mariana, inca o Doamna, care ne-a rezolvat problema perdelelor. Sigur mai sunt si altii.
  Din partea mea, au nota 10, celebrul mesaj ASA DA si recomandarea mea pentru toata lumea de a se folosi de Multicom cat mai mult posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.