Noul director tehnic al Citadin, Criste Sorin, impulsionează ritmul lucrărilor în oraș

În cursul zilei de azi, 4 octombrie, directorul tehnic al SC Citadin, Criste Sorin, a verificat stadiul lucrărilor pe mai multe șantiere din oraș. Lucrările de modernizare a străzii Nicolae Titulescu din spatele Prefecturii, au fost finalizate săptămâna trecută.

Realizarea de trotuare și accese cu pavaj către scările de blocuri din zona Unicarm și până la Pizzeria Giorgiani, de pe strada Gheorghe Doja, se apropie de finalizare, iar cetățenii se declară mulțumiți de calitatea lucrărilor executate.

O nouă lucrare care a demarat săptămâna trecută și se află în execuție este modernizarea străzii Gheorghe Pop de Băsești din cartierul Sărmaș. Vineri, 1 octombrie, au început lucrările de terasament, pietruire și cilindrare, urmând ca în zilele următoare să fie așternut covorul asfaltic.

Criste Sorin a promovat recent concursul pentru funcția de director tehnic al SC Citadin cu nota finală 9,80. Sorin este de profesie inginer, absolvent al Universității Tehnice din Cluj , Facultatea de Instalații și Construcții, și deține un master în domeniul ingineriei construcțiilor. Noul director tehnic de la Citadin are o experiență de peste 10 ani în domeniul construcțiilor, experiență dobândită în mediul privat, unde a ocupat funcții de conducere.

„Continuăm lucrările de modernizare și asfaltare a străzilor din municipiul Zalău pentru că ne dorim ca cetățenii să beneficieze de un nivel de trai cât mai ridicat”, transmit reprezentanții Citadin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *