O nouă victorie pentru primarul Marian Mirișan! A obținut finanțare pentru Centrul de zi


Primarul Marian Mirișan a demonstrat în primul său mandat că este un primar care se ține de cuvânt în fața cetățenilor, iar împreună cu echipa din Primărie depun tot efortul ca fiecare localitate din comună să beneficieze de proiecte de investiții. 
Ieri, primarul Marian Mirițan a primit de la București o nouă veste bună pentru locuitorii comunei Horoatu Crasnei.
Proiectul ,,CENTRU DE ZI DE ASISTENȚĂ ȘI RECUPERARE, CU ECHIPĂ MOBILĂ DE ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU ÎN COMUNA HOROATU CRASNEI, JUDEȚUL SÃLAJ „, a fost selectat pentru finanțare, un proiect în valoare de peste 1 milion de euro (60 miliarde lei vechi).
În cadrul proiectului se va construi o clădire nouă cu toate dotările necesare serviciilor de îngrijire și recuperare pentru persoane vârstnice. Clădirea va fi amplasată lângă Centrul de Informare Turistică, la intrarea în Horoatu Crasnei și va avea în dotare o mașină electrică pentru transportul persoanelor la și de la domiciliu.
„Urmează semnarea Contractului de finanțare, după care trecem la achiziția pentru proiectare și execuție. Mulțumesc echipei din primărie, consultanților și tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect”, a transmis primarul Mirișan Marian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *