OCPI Sălaj anunță că vor continua lucrările de înregistrarea gratuită a imobilelor din județ

Continuă lucrările de înregistarare sistematică a imobilelor la nivelul întregii unități administrativ-teritoriale (UAT), gratuit pentru cetățeni, în județul Sălaj.
Reprezentanții OCPI Sălaj s-au întâlnit în perioada 17 – 19 ianiuarie 2024, la sediul instituției, cu reprezentanții prestatorilor S.C. Topo Cad Ureche S.R.L., S.C. Cornel & Cornel Topoexim S.R.L., S.C. Topoexim Expert SRL și S.C. Total Bussines Land S.R.L pentru evaluarea stadiului lucrărilor de înregistarare sistematică a imobilelor în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor situate în UAT Almașu, UAT Benesat, UAT Boghiș, UAT Cizer, UAT Crasna, UAT Cuzăplac, UAT Gâlgău, UAT Hida, UAT Ileanda, UAT Ip, UAT Letca, UAT Lozna, UAT Marca, UAT Meseșenii de Jos, UAT Năprade, UAT Pericei, UAT Românași, UAT Rus, UAT Sânmihaiu Almașului și UAT Zimbor, finanțate prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020 prin Proiectului major ”Creșterea Gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din Romania”, conform contractelor de servicii încheiate între #ANCPI, în calitate de beneficiar și prestatori.
Întâlnirea de lucru a avut ca scop evaluarea gradului de realizare a lucrărilor de înregistarare sistematică a imobilelor la nivel de întreg UAT gratuit pentru cetățeni, modul de desfășurare a acestora, problemele întâmpinate de prestatori și identificarea de soluții pentru rezolvarea acestora în vederea realizării lucrărilor de înregistrare sistematică la termenele stabilite prin contractele de servicii încheiate între #ANCPI și #prestatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *