OFICIAL: Medicul Florian Neaga deschide lista PSD pentru Camera Deputaților

S-a decis aseară! – Medicul Florian Neaga este primul pe lista candidaților PSD Sălaj la parlamentare.

Renumitul medic Florian Neaga este primul pe lista candidaților PSD Sălaj la Camera Deputaților, conform deciziei anunțate aseară de PSD la București. Prin urmare, este de la sine înțeles că foarte popularul chirurg de la Spitalul Județean îi va reprezenta pe sălăjeni în Parlament după alegeri. Un câștig uriaș pentru Sălaj, o hotărâre mai mult decât inspirată pentru organizația PSD Sălaj, condusă de Ionel Ciunt.

Fie că au avut sau nu ocazia să-l cunoască direct pe doctorul Florian Neaga, sălăjenii îl știu ca pe un binefăcător, un profesionist desăvârșit cu aplecare pentru a scoate oamenii din necaz. Ca o concluzie, dacă regula este să fim circumspecți cu cei care fac politică, medicul Neaga ne dă ocazia excepției. Personalitatea lui, caracterizată de profesionalism, răbdare și înțelepciune, este garanția că nu-i va dezamăgi pe sălăjeni din poziția de trimis al comunității în Parlamentul României.

PSD surprinde prin rapiditatea cu care operează un refresh politic de bun augur. A fost anul în care partidul a propulsat la scară națională valori, profesioniști din lumea medicală, din învățământ, din variate domenii tehnice. Fenomen care a devenit evident la alegerile locale și care este și mai pregnant în pregătirea alegerilor parlamentare. PSD s-a mișcat mult mai repede de cât se aștepta oricine în orientarea spre nevoile de actualitate ale populației și spre o perspectivă dezirabilă. Și a lăsat în urmă celelalte partide. În timp ce PSD anunță candidaturi ale unor personalități apreciate în societate, televiziunile deplâng candidaturile anunțate de PNL la parlamentare din partea multor traseiști politici sau candidaturi marcate de nepotism, adică oportuniști sută la sută.

Preluarea conducerii PSD Sălaj de către primarul Zalăului, Ionel Ciunt, a însemnat startul unei reformări rapide și pentru organizația județeană. Odată cu alegerile locale de luna trecută, în Consiliul județean Sălaj și în Consiliul local Zalău, PSD a adus de asemenea medici, profesori, ingineri, juriști cu experiență, o elită intelectuală, oameni pregătiți să reformeze administrația și să o eficientizeze în folosul publicului larg.

Și pe listele pentru parlamentare se regăsesc profesioniști, alături de oameni cu experiență în administrație și în politică. Lista pentru Camera Deputaților deschisă de doctorul Florian Neaga este completată, în ordine, de ing. Sergiu Panie – vicepreședinte al Consiliului județean, ing Ioan Cheșeli – primarul din Cristolț, juristul Dorin Gorgan, prof. Valentina Souca și prof. Ovidiu Costinaș. Primul pe lista candidaturilor la Senat este senatorul Gheorghe Pop, urmat de ing. Călin Forț – administratorul public al Zalăului, ec. Dorel Man – primarul din Letca – și medicul zălăuan Anca Irimiea. Așteptările sunt ca PSD Sălaj să obțină doi deputați și un senator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *