Panic Fest – 15 iulie 2023 – festival de muzică electronică

Panic Fest este unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică electronică din Sălaj, ce are loc pe 15 iulie 2023.
Acest festival de o zi aduce în centrul atenției artiști locali și naționali de top din industria muzicii electronice, într-un decor natural in aer liber, la intrarea spre localitatea Panic. Festivalul Panic Fest oferă o varietate de genuri, de la techno și house, la electro și trance, aducându-le fanilor muzicii electronice o experiență diversă și unică.
Pe lângă muzică, Panic Fest va găzdui și o zonă de food & drink, zone de relaxare și socializare, astfel încât fanii să se poată bucura de o experiență completă în inima Sălajului. Organizatorii evenimentului au luat în considerare toate măsurile de siguranță necesare pentru a asigura un eveniment reușit și în siguranță.
Biletele pentru Panic Fest 2023 sunt deja disponibile pe site-ul iabilet.ro si se vor putea procura si de la intrarea in festival. Nu ratați ocazia de a experimenta o escapadă unică în inima Sălajului, în cadrul Panic Fest!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *