Parcarea din fața clădirii în care a funcționat BCR este în continuare deschisă

Primăria municipiului Zalău anunță cetățenii despre faptul că, parcarea de pe strada Unirii, din fața clădirii unde a funcționat Banca Comercială Româna (BCR), rămâne deschisă. Accesul în parcarea se va face de pe bulevard pe lângă supermarchetul Carrefour.

Vă reamimtim faptul că începând de azi, circulația rutieră va fi restricționată pe strada Unirii, în urma unor lucrări ale Companiei de Apă Someș, realizate de firma AWE Infra SRL. Lucrările fac parte din Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă uzată din judetul Cluj și Sălaj și urmăresc reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în municipiul Zalău și extinderea alimentării cu apă și canalizare în UAT Zalău.

În aceste condiții, circulația rutieră pe strada Unirii va fi închisă din zona Famaciei Respiro. Traficul va fi deviat prin parcarea Zalău Business Center cu ieșire în strada Simion Oros. Se va permite accesul de la BRD Zalău și până la Clădirea Albastră sau până la Școala Gimnazială ”Simion Bărnuțiu”.

Perioada de restricții de circulație se va întinde până la finalul acestui proiect, adică până în 2 septembrie 2022.

De asemenea, Primăria municipiului Zalău anuntă pe această cale că, locatarii din blocurile de pe strada Unirii vor primi din partea instituției un tichet de parcare gratuit în municipiu, până la finalul lucrărilor celor două proiecte de investiții, Pietonizarea Străzii Unirii și proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă uzată din judetul Cluj și Sălaj

Totodată, vă informăm faptul că pe acest amplasament vor exista lucrări de implementare a proiectului de pietonizare a străzii Unirii, iar în acest caz eventualele restricții de cicrulație le vom anunța din timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *