Patru firme au depus oferte pentru pază și patrulare pe loturile Suplacu de Barcău – Biharia (55 km)

CNAIR a primit patru oferte de la firme de pază la contractul pentru servicii de patrulare și pază pe Autostrada Transilvania între Suplacu de Barcău și Biharia (jud. Bihor). În ianuarie 2024 a fost lansat în licitație un contract de 2 milioane lei și o durată de 12 luni pentru pază la depozitul de grinzi de la viaductul Suplacu de Barcău (jud. Bihor) pe lotul atribuit constructorului Erbașu și patrulare pe traseul de 55 de kilometri aferent loturilor Suplacu de Barcău – Chiribiș (26 km) și Chiribiș – Biharia (29 km) unde CNAIR ar putea semna contractul cu Precon (Selina).

1. Ofertant unic: AKYLE SECURITY,

2. Ofertant unic: AXIS SECURITY,

3. Ofertant unic: CITY LOCK SECURITY,

4. Asociere: TETRA SISTEMS GUARD (Leader),ARES GUARD SRL, potrivit datelor din SEAP pe care le-a consultat Economedia. 

„Obiectul contractului: Servicii de asigurare pază patrimoniu pentru post fix pe Autostrada Transilvania A3 Sector 3C : Viaduct km 6+655 – 8+435 si depozit grinzi de la Suplacu de Barcau km 6+650 ; Depozitul de agregate de la Abram A3 km 21+500 ; Depozitul Chiribis km 25 ; Depozitul agregate Salard A3 km 51 si post mobil patrulare cu auto pe A3 km 4+360 – km 59+100 = 54,700 km”, arată informațiile din SEAP.

Potrivit caietului de sarcini pentru serviciile de pază la puncte-fixe CNAIR a prevăzut 4 posturi fixe, iar pentru patrulare 2 echipaje.

Evaluarea ofertelor are termen estimat 19 aprilie 2024.

În toamna anului trecut, CNAIR a lansat un contract pentru pază pe lotul Nurol inaugurat în septembrie și a primit 5 oferte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *