Percheziții la sediile a două firme suspecte de înșelăciune, delapidare și fals în înscrisuri

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sălaj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat 4 percheziții domiciliare, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor de înșelăciune, delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018-2019, o femeie din Zalău, în vârstă de 56 de ani, în calitate de angajată unui societăți comerciale cu sediul în județul Sălaj, ar fi întocmit documente în fals, pe care le-a folosit în vederea obținerii de consecințe juridice, care s-au și produs în dauna societății angajatoare, cauzând un prejudiciu ce urmează să fie stabilit pe parcursul cercetărilor.

Perchezițiile au fost efectuate la sediile a două societăți comerciale, din Zalău și Hereclean și la domiciliile ori reședințele persoanei bănuite de comiterea faptelor și a unui bărbat, de 49 de ani, din Șimleu Silvaniei.

În urma perchezițiilor domiciliare,  au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri.

La activități au participat criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sălaj.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *